5 dôvodov, prečo milujem Motivačný diár

1. dôvod: Pomáha mi uveriť, že dokážem dosiahnuť svoje ciele a zvládnuť výzvy.

Každý z nás potrebuje občas podporiť, poradiť, povzbudiť a vrátiť na správnu cestu. Všetci úspešní ľudia, aj taký Tony Robbins má alebo mal svojho kouča, mentora, podporovateľa. Bob Proctor ich mal päť.

Motivačný diár ti bude pripomínať citátmi a sústredením pozornosti na tvoju silu, že si už veľa vecí dokázal/a, a že dokážeš viac, ako si myslíš.

2. dôvod: Pripomenie mi úspechy a tým buduje sebavedomie a pozitívny obraz o sebe.

Keď sme boli deti, neboli sme vedení k tomu, aby sme si všímali, čo vieme robiť dobre. Skôr sa okolie sústredilo vždy na naše chyby a tak sme sa naučili, že nie sme dosť dobrí. Je čas to zvrátiť, začať sa oceňovať za to, čo vieš, čo si dokázal/a, vytvoril/a, urobil/a.

Ako sa dozvieš v diári, sebavedomie je len názor, ktorý máš na seba. A ak potrebuješ, vieš ho zmeniť.

3. dôvod: Dodá mi viac jasnosti a istoty v tom, čo robím.

Niekedy mám na mysli príliš veľa vecí, ktoré by som mal spraviť. A to vytvára stres. Ak sa to stáva aj tebe, tak vedz, že Motivačný diár ťa bude viezť k tomu, aby si si z nich vybral/a tie dôležité. Je to, akoby ti pomohol vybrať z kopy sena to zlato, ktoré je dôležité spraviť. A menej chaosu = menej stresu.

4. dôvod: Neujde mi nič dôležité.

Na dvoch stranách ti v obrázkoch ukážem, ako používať Motivačný diár tak, aby si neušlo už nič, čo doň zapíšeš. Každú úlohu buď dokončíš, presunieš alebo vedome sa rozhodneš, že nie je dôležitá a už na ňu pokojne prestaneš myslieť.

5. dôvod: Pomáha mi aplikovať princípy osobného rastu v každodennom živote.

Problémom moderných ľudí je zahltenie. Sme zahltení správami nielen z médií, ale aj na internete, názormi iných ľudí, vecami doma a takisto aj informáciami a radami, čo by sme mali, a čo nemali robiť.

Naučil som sa, že toto zahltenie vytvára stagnáciu. Keď nemáme vo veciach jasno, tak ich odkladáme a nerobíme. Preto v Motivačnom diári nájdeš na každý mesiac jeden princíp – jedno cvičenie, na ktoré sa môžeš sústrediť celých 30 dní a aplikovať ho vo živote. Je teda dosť možné, že vďaka tomuto vreckovému pomocníkovi aplikuješ vo svojom živote viac vecí, než po veľkom seminári osobného rastu.

BONUSOVÝ dôvod: Podporí a postrčí ma na ceste za mojimi cieľmi.

Ja som človek, ktorému dokáže ľahko niečo zobrať pozornosť. A tak Motivačný diár využívam aj na to, aby mi pripomínal, navracal ma a dával mi pred oči to, čomu chcem skutočne venovať pozornosť.

Znamená to, že už ani na sekundu nestratím focus? To nie, ale veľmi rýchlo sa vrátim späť. 🙂

Tak skoncujte so stagnáciou, zahltením a seba spochybňovaním,

Motivačný diár 2023 ti pomôže uveriť, že dokážeš viac a podporí ťa na ceste za tým, čo teraz v živote chceš.

Podobne ako ďalším tisícom ľudí, ktorí si ho už obľúbili.

Klikni sem a objednaj si Motivačný diár 20213 ešte dnes.

PLUS BONUS: Teraz ti k Motivačnému diáru pridám aj video prednášku: Z trojkára na jednotkára v živote za 21 dní.

Je to skvelý zdroj návodov, ako zmeniť svoje podvedomé nastavenie nielen pre študentov a žiakov, ktorým ide o známky, ale aj pre rodičov a dospelých, ktorí chcú zlepšiť svoje výsledky v nejakej oblasti života.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu