5+1 dôvodov, prečo budeš milovať Srdce ženy

1. Nenúti ťa fungovať a myslieť ako muž

Tento svet je viac mužský. Váži si vytrvalosť, plány, logiku, sústredenie, tvrdé lakte… Ženské je vnímané skôr ako slabosť. Diár Srdce ženy ti odhalí, že ženská energia ja v skutočnosti tvoja silná stránka.

2. Ukáže ti cestu k seba-prijatiu

Mnoho žien si vyčíta svoje zmeny nálad a názorov, čo je ešte umocnené tým, že im muži nerozumejú. Srdce ženy ti ukáže, že si úplne OK, pretože premenlivosť je ženám prirodzená. Konečne porozumieš svojim výkyvom a vďaka tomu ti lepšie porozumejú aj muži. Objednajte si Srdce ženy 2023

3. Vyvažuje mužskú a ženskú energiu

Podporí ťa v plynutí s prúdom, spontánnosti, dovolí ti prejaviť svoje pocity a počúvať intuíciu. Zároveň ti dá priestor na plány, akčné kroky a ciele a naučí ťa plánovať v súlade s tvojou ženskou energiou.

4. Zbaví ťa tlaku a uvoľní priestor pre rast

Kedykoľvek sa cítime zahltení úlohami či myšlienkami, vytvára to na nás tlak zvonka. S tlakom prichádza protitlak z vnútra v podobe výhovoriek, odkladania a nečinnosti. V Srdci ženy nájdeš každý mesiac 1 tému, 1 koncept osobného rastu a budeš mať celý mesiac na jeho aplikáciu v živote. Jasnosť a jednoduchosť uvoľní priestor pre akciu a tým rast a výsledky.

5. Povzbudí ťa v správnom čase

Poznáš to… 1 trefná myšlienka môže zmeniť celý tvoj deň. Tu nájdeš na každý týždeň jeden starostlivo vybraný citát podľa toho, aké dary a výzvy prináša dané obdobie roka 2023.

BONUSOVÝ dôvod: Srdce ženy je filozofia

Nie je to len diár na tvoje úlohy a pracovné či osobné priority. Je to filozofia, spôsob života. S diárom Srdce ženy sa môžeš zapojiť do konferencie a dokonca aj celoročného online programu, kde sa podporujeme a preberáme mesačné témy ešte detailnejšie a praktickejšie.

Už len dnes a zajtra si môžeš objednať Srdce ženy 2023 v predpredaji so zľavou viac ako 20%.

Objednaj si svoje Srdce ženy ešte dnes.

Želám ti inšpiráciu na deň

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu