Ako dosiahnuť čo najhodnotnejší život?

Vydajte sa na cestu svojho osudu a dosiahnite čo najhodnotnejší život. Ako?

Pomocou každodenných záväzkov podľa Robina Sharmu:

1. Zaviažte sa, že vstanete skoro ráno. V živote dosiahnu najviac tí, ktorí skoro vstávajú.

2. Zaviažte sa, že prvú hodinu dňa bude považovať za „svoju hodinu“. Tento čas budete venovať výlučne sebe. Počas tejto hodiny čítajte nejakú múdru literatúru, meditujte alebo sa modlite, píšte si denník v akom stave je váš život a ako ste pokročili pri plnení svojich snov, alebo hlboko premýšľajte o tom, čo by ste mohli v nasledujúcich hodinách robiť, aby ste mali pocit, že to bol úspešný deň. Každodenné dodržiavanie tohto rituálu vám pomôže zanechať vo svete výraznú stopu a žiť čo najhodnotnejšie. 

3. Zaviažte sa, že budete prejavovať takú starostlivosť a súcit, aké by od vás nikto nečakal. Takto naplníte svoju úlohu pri budovaní nového lepšieho sveta.

4. Zaviažte sa, že v práci budete podávať vynikajúce výkony na omnoho vyššej úrovni, ako sa od váš očakáva. Vašou odmenou bude hojnosť a spokojnosť.

5. Zaviažte sa, že budete tým najláskavejším človekom akého poznáte, a že budete myslieť, cítiť a konať tak, ako by ste boli jeden z najskvelejších ľudí na svete, a to vy skutočne aj ste. Váš život sa úplne zmení.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu