Ako k sebe prilákať peniaze…

Kto z vás si praje byť finančne zabezpečený? Kto z vás chce zarábať viac peňazí ako doteraz? Odpoveď pravdepodobne všetci vieme 🙂

A keď sa vám podarí zarábať o niečo viac, chcete znovu viac. Možno je to tak u väčšiny z vás.  Ale týmto spôsobom zameriavate  pozornosť na nedostatok financií.

Tu robíte prvú chybu v tom, ako si prilákať peniaze. Príliš sa zameriavate na nedostatok, čo spôsobuje, že nedostatok sa iba zväčšuje. Samozrejme, je ťažké myslieť na hojnosť peňazí, ak niekto žije od výplaty k výplate. Ja som sa tiež ocitla v takej situácii a nie jeden krát. Pomyslíte si, ako sa mám vtedy sústrediť na to, že mám dosť peňazí. Uznávam, nie je to ľahké.

Ale ak svoju finančnú situáciu cítite ako boj, odháňate tým od seba dostatok financií. Keď sa začnete cítiť uvoľnene, necháte tým prúdiť  viac hojnosti.

Nebuďte závistlivý ak sa darí vašim susedom, známym, či kamarátom. Je to tiež jeden z dôvodov, kedy si od seba odháňate hojnosť. Odožeňte tieto negatívne pocity.

Verte tomu, že každý jeden z vás môže mať v živote hojnosť.

Možno vám bude inšpiráciou moja životná skúsenosť.

Nepatrila som k ľuďom, ktorí ľahko prišli k peniazom. Ale vždy som bola aktívna, a zarábala si už ako študentka. Nečakala som, že mi všetko budú platiť rodičia, nečakala na zázraky, na výhru. Od svojej puberty som vždy chodila na brigády. Počas štúdia na VŠ som brigádovala dokonca až pre dve firmy. V lete, keď mali všetci prázdniny, oddychovali a užívali si leto, ja som išla pracovať do zahraničia. Keď som chcela veľa cestovať, kúpiť si pekné veci, z ktorých by som mala radosť, vždy som si vedela na ne zarobiť. „CHCELA SOM“. Pár rokov dozadu, som mala jedno fixné zamestnanie, kde som odpracovala 8 hodín. Z jednej práce som šla do druhej, len aby som si ešte vylepšila finančnú situáciu. Začala som si však uvedomovať, že trávim so svojou rodinou veľmi málo času. Chcela som to zmeniť. Premýšľala som, ako by som dosiahla, aby som mala taký príjem, kde by som si zachovala svoj životný štandard, pritom trávila dostatočne veľa času so svojou rodinou. A poviem vám, keď človek veľmi chce, sníva, praje si, zmení svoje zmýšľanie, začnú sa veci diať tak, ako chcete. Začala som si každý deň rozprávať príbeh toho, čo chcem. Predstavovala som si svoju prácu, koľko chcem zarábať, koľko hodín odpracovať, predstavovala som si ako si za zarobené peniaze plním svoje cestovateľské sny a ako trávim čas so svojou rodinou.

Rozprávanie príbehov počas dňa zmení potenciál toho, čo si priťahujete. Príbeh, ktorý rozprávate, je základom vášho života. Rozprávajte len taký príbeh, aký chcete zažívať  (ja som si takýto príbeh rozprávala dokonca aj vtedy, keď sa mi príliš nedarilo v podnikaní).

Rozmýšľajte a rozprávajte viac o tom čo chcete v živote mať!!!

Stačí jednoducho snaha hľadať pozitíva rovno na mieste, kde sa práve nachádzate, zmení sa tým vaša energia, a to ovplyvní to, ako sa práve cítite. Zároveň si začnete do života priťahovať pozitívne myšlienky, ľudí, okolností a veci, z ktorých budete mať radosť. A radosť, pocit šťastia, spokojnosti, túto energiu a pocity len znásobujú. Do života mi stále prichádzajú príležitosti, ako si vždy môžem ešte vylepšiť svoju finančnú situáciu. Vždy sa chopím šance a všetko čo mi život ponúka vezmem.

Nemyslite si, že keď si len budete priať peniaze a budete doma sedieť, že ku vám samé prídu. Tak to nefunguje. Ale prídu príležitosti, ktoré keď uchopíte, dostaví sa ku vám hojnosť.

A prečo som vám rozpísala môj príbeh je preto, že viem úplne pochopiť ľudí, ktorí nemajú dostatok financií, resp . nemajú toľko, koľko by si možno priali. Žijú od výplaty k výplate. Chcela som vás inšpirovať, že sa to naozaj dá, pre niekoho jednoduchšie, pre niekoho ťažšie, len človek musí prísť na to „AKO“ a musí CHCIEŤ. Ja som vyskúšala možnosti, o ktorých som vám písala.

Zhrniem 3 najdôležitejšie veci, ktoré mne pomohli zlepšiť finančnú situáciu. Ako som si ja pritiahla peniaze:

1. Nezameriavajte svoju pozornosť na nedostatok financií. Zamerajte svoju pozornosť a myšlienky tým smerom, akým chcete žiť. Hľadajte možnosti, príležitosti.  

2. Rozprávajte si každý deň príbeh o tom, ako chcete, aby váš život vyzeral, taký aký chcete žiť. Kľudne si to napíšte úplne do detailov (sumu akú chcete zarábať, koľko hodín odpracovať….)

3. Nezáviďte susedom, kamarátom, kolegom ich úspech a dostatok financií, lebo tým si od seba hojnosť len odoháňate.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu