Ako zlepšiť študentský život?

Posledný rok bol pre študentov a vyučujúcich plný výziev. Život nám jednoducho prináša výzvy. Výzvy tu nie sú preto, aby nám spravili zo života peklo, ale sú tu preto, aby nám dali možnosť rásť.

K výzve môžete pristúpiť s možnosťou, že ju budete vidieť ako tragédiu, alebo ako požehnanie v prestrojení. Môžete začať robiť veci inak a niečo sa o sebe naučiť.

V školskom motivačnom diári 2021/2022 nájdete okrem 12 mesačných výziev, 12 akčných krokov, ktoré keď podniknete, zlepšíte svoj život v škole aj mimo neho, ale nájdete tu veľa povzbudivých citátov a afirmácií, ktoré budú dôležité pre váš rast, pretože zlepšia váš študentský život.

Vybrali sme z neho 12 najlepších citátov:

Neboj sa povedať svoj názor a stáť si za tým, čomu veríš.

„Tvoja myseľ je ako tá voda, priateľu. Vo chvíli, keď sa rozvíri, prestávaš jasne vidieť. Ale ak ju necháš upokojiť sa, odpoveď sa stane jasnou.“ – Majster Oogway z Kung Fu Panda

Rob, ako najlepšie vieš, aby si raz neľutoval stratený čas.

Keď sa niečo stane, netrvá to navždy – veci sa menia neustále, preto sa netreba trápiť.

Škola ťa nenaučí všetko, čo potrebuješ, ale dá ti základy, od ktorých sa budeš odrážať.

Nezabúdaj, že každá prehra je krôčik k budúcemu víťazstvu. Ak veci nevychádzajú, ako by sme chceli, je to často preto, aby sme objavili v sebe schopnosti, ktoré by sme inak nespoznali, a práve tie nás posúvajú vpred.

Kde je vôľa, tam je cesta.

Skúšaj, vnímaj, cíť, vychutnávaj, teš sa, život má rôzne farby a chute.

Ži v prítomnosti, nič nemôžeš stratiť, práveže tým len získaš.

Pokiaľ niečo chceš, urob pre to niečo každý deň.

Viac ako na známkach záleží na ozajstných vedomostiach a zručnostiach.

Škola nie je všetko. Je potrebné jej venovať veľa času, ale záleží aj na iných veciach. Mysli tiež na seba, svoje záľuby, rodinu, priateľov… inak vyhoríš.

Sleduj, čo ťa napĺňa šťastím, a venuj sa tomu.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokAko podporiť zdravie?
Ďalší článokOtvorte sa hojnosti života