Jack Canfield: Pravidlá úspechu

Keď som sa dozvedel, že Jack Canfield príde 26.6.2010 do Bratislavy a bude mať celodenný seminár, bolo mi jasné, že tam musím byť. Ak neviete, kto je Jack Canfield, myslím, že bude stačiť ak poviem, že je:

  • spoluautor série kníh „Slepačia polievka pre dušu“, ktorých sa predalo viac ako 100 miliónov kusov po celom svete
  • držiteľ Guinnessového rekordu, keď bolo súčasne 7 jeho kníh na zozname bestsellerov New York Times
  • v roku 2005 dostával $25 000 za jednu prednášku
  • účinkoval vo filme Tajomstvo (The Secret).

Bol som už na dvoch podobných akciách, no nikdy som nepočúval prednášku a ani nečítal knihu od pána Canfielda.

Zistil som, že témou budú pravidlá úspechu, ktoré opísal vo svojej knihe „Pravidlá úspechu: Ako sa dostať z miesta kde ste, tam kde chcete byť.“ Rozhodnutie bolo jasné: „Tú knihu do seminára prečítam!“ Hovorí sa, že keď je žiak pripravený, učiteľ sa nájde. Bolo to tak som všetkými knihami, po ktorých som intuitívne siahol. Táto bola však trvrdý oriešok… Kniha je hrubá štyri centimetre má 441 strán, veľkosť textu odhadujem na osmičku a formát je väčší ako papier A5 – skutočne veľká a hrubá kniha. Moja prvá myšlienka bola: „Toto mám ja čítať?!“ Inú šancu som však nemal.

Jack Canfield neprichádza na Slovensko každý rok – aspoň zatiaľ nie. Včera som ju dočítal. Môžem s čistým svedomím povedať, že je to doteraz najkompletnejšia kniha o úspechu, osobnom rozvoji a zákone príťažlivosti, akú som čítal. V každej zo 64 stručných kapitol nájdete okrem jasne a jednoducho vysvetlenej teórie aj nespočetné množstvo skutočných príbehov a cvičenia, ktoré vám pomôžu osvojiť si jedno pravidlo za druhým. Jack vám najskôr vysvetlí základy úspechu. Potom vám pomôže zmeniť svoje hlboko zakorenené predstavy a názory, ktoré vás brzdia. Následne vám vysvetlí, ako vytvoriť vlastný efektívny tím a udržiavať úspešné vzťahy. V tejto časti je kapitola, ktorú by mal čítať každý podnikateľ a manažér, ktorý vedie tím ľudí. Dozviete sa prekvapivé fakty o tom, čo najviac motivuje pracovníkov. (Pomôcka: Nie je to výplata ani pracovná istota.)

Nakoniec sa spolu s pánom Canfieldom ponoríte do tajomstiev peňazí – témy, ktorú má veľa ľudí problém už len konfrontovať. Prečítal som už desiatky kníh o úspechu a zákone príťažlivosti a počul som o mnohých princípoch, ktoré vám pomôžu dosiahnuť to, čo chcete. V tejto knihe som našiel každý jeden z tých princípov vysvetlených jednoducho ale do hĺbky a naučil som sa veľa nových pravidiel.

Knihu si môžete objednať tu: Pravidlá úspechu

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu