Niečo oceniť, nie je to isté ako byť vďačný…

Ocenenie predstavuje pocit súladu, spojenia a vzrušenia. Ocenenie je vibrácia, ktorá je v súlade s tým, kým skutočne ste. Je to neprítomnosť odporu, pochybností a strachu, popierania seba samého či nenávisti voči iným.

Láska a ocenenie sú zhodné vibrácie. Ocenenie sú vibrácie skutočnej lásky, pocit zaľúbenosti, ktorý občas mávate, keď niekoho vidíte a keď sa cítite, ako keby ste spolu splývali. Pocit, ktorý máte, keď pozorujete nevinnosť dieťaťa a vnímate jeho krásu a silu.

Ocenenie znamená neprítomnosť všetkého, čo pociťujete ako zlé a prítomnosť všetkého, čo pociťujete ako dobré.

Predstavte si, že idete po ulici plnej rôznych vecí, ktorí ostatní kritizujú, alebo sa pre ne trápia, no vás sa to vôbec netýka, pretože vaša vibrácia oceňovania pre vás vyberá veci odlišnej vibračnej povahy, ako tie, ktoré ostatní kritizujú. Vy budete vnímať a vidieť len tie krásne veci.

Stav oceňovania znamená byť tým, kým skutočne ste. Predstavuje to, kým ste boli v deň svojho narodenia a kým budete vo chvíli, keď zomriete.

Ak budete to, čo vám prináša dobrý pocit, používať ako zámienku na sústredenie sa na to, kým skutočne ste, dostanete sa do súladu s tým, kým skutočne ste, a celý svet sa vám začne meniť pred očami.

Nie je vašou úlohou meniť svet pre druhých – ale je vašou úlohou meniť ho pre seba. Pri stave oceňovania neexistuje vnímanie nedostatku.

Možno sú tieto slová trošku ťažšie na premýšľanie, preto vám napíšem krátky príbeh:

Jedného dňa Helen a Jack objavili malú lúku ukrytú medzi dubmi. Bolo to prekrásne miesto, úplne očarujúce. Obaja si to miesto zamilovali a často tam chodievali. Vymýšľali si, ako asi táto lúčka vznikla a kto všetko ju pred nimi objavil a tešili sa z nej. Rozprávali sa o tom, akú nevýslovnú radosť im prináša a veľmi ju obdivovali. Nikdy však nepovedali, že ten kúsok zeme chcú – iba ho OCENILI.

Asi o 5-6 rokov neskôr im zatelefonoval akýsi neznámy muž a povedal, že sa dopočul, že hľadajú pozemok, na ktorom by mohli postaviť svoje kancelárie. A necelé 3 hektáre pôdy, ktoré im ponúkli, zahŕňali akúsi malú skrytú lúčku. Takže dnes, sú ich kancelárie postavené presne na tom krásnom, očarujúcom mieste. To všetko vyrástlo iba z ich pocitu ocenenia tej malej lúčky v lese.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu