Recenzia knihy: Přání – Angela Donovanová

91798Predpokladám, že ste čítali už veľké množstvo duchovných kníh. Netreba vám teda hovoriť, čo všetko obsahuje takmer každá kniha. Nejaký ten úvod, ako si splniť sny, čomu sa vyvarovať, nejaké cvičenia a každý prízvukuje, že je najpodstatnejšia viera a aby sme sa zo samotného želania tešili a brali to ako hru, ktorú vyhráme. Ale kto nám hovorí o tom, ako sa z toho tešiť? Ako si udržať vieru? A vlastne, ide o pocit, nie o to ako sa správame. Takže, ako máme naozaj vnútorne pocítiť ten pocit, ktorý nám pritiahne všetko, po čom túžime? Po čom naše srdce túži?

Přání sa obsahovo nepodobá ani na jednu knižku, nakoľko sa v nás snaží prebudiť pocit radosti, ktorý je základom úspešného priania. Iné knihy o ňom iba rozprávali, aké je potrebné zažívať radosť pi každom prianí, avšak táto kniha nás učí, ako sa tešiť. Áno, aj ona nám dáva cvičenia.

Kniha má zaujala najmä obalom, ktorý má „prinútil“ kúpiť si ju. Čo sa týka samotnej knihy a jej obsahu, je písaná zaujímavým, ľahkým štýlom a cvičenia sú veľmi zaujímavé. Přání mi ukázalo, na čo všetko som pozabúdala a vďaka nej som si pospomínala na niekoľko krásnych zážitkov z detstva.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu