Smeruje tvoj život k chaosu a nie k zlepšeniu?

To len teraz tak vnímaš. Tvoje ľudské oči vidia nedorozumenie a chaos. Prechádzaš však procesom, v ktorom získaš nový pohľad. Potom uvidíš, že všetko, čo teraz prežívaš, je súčasťou toho, že opúšťaš svoj starý spôsob života.

Všetko, čo sa s tebou deje, je prejavom toho, že prechádzaš obdobím mohutného rastu. Opúšťaš všetko, čo si poznal, a všetky spôsoby videnia a správania, ktoré ovládali tvoj predošlý život.

Keď sa postupne zbavuješ toho, čím si bol, vytváraš si v živote priestor na nové veci, ktoré doň vstúpia. Uvoľňuješ miesto na nové vedomie a nový spôsob konania a existencie. Áno, niekedy je to zložité.

Spochybňuješ princípy, podľa ktorých si doteraz žil, a potom sa ich zbavuješ. Ale je to najlepšia vec, aká sa ti mohla prihodiť. Tvoja myseľ sa prebúdza. Tvoje srdce sa otvára. Tvoje emócie sa uzdravujú a tvoj duch sa vznáša k novým výšinám. Znovu nadobúdaš svoju autentickú moc. Je to úplne iná moc ako tá vonkajšia, založená na veľkých tituloch, bankových kontách a prepychových kanceláriách. Tieto veci v živote prichádzajú a odchádzajú ako vlny. Keď odídu, stratíš aj svoju moc. Nikto ti však nemôže zobrať tvoju autentickú moc, Dar. Zaslúžil si si ju a teraz ju vlastníš – navždy. To všetko je také krásne. Uvoľňuješ kontrolu, ktorá ťa predtým zväzovala. Ako keď sa húsenica mení na zámotok, aj ty prechádzaš temnom, aby si sa stal niečím novým. Áno, v tom zámotku je tma a niekedy sa môže zdať, že neexistuje cesta von. V skutočnosti sa však z húsenice stáva motýľ.

Nehybnosť sa mení na voľnosť. Takto vyzerajú veľké zmeny, ktoré sa zdajú byť nepríjemné. Zdá sa ti, akoby sa rúcala celá vnútorná kontrola, ktorá doteraz riadila tvoj život, a nahradzoval ju úplne nový režim. Akoby prebiehala revolúcia. Formujú sa nové presvedčenia. Tvoria sa nové názory o fungovaní sveta. Uvoľňujú a prekonávajú sa obavy. Vytvára sa autentickejšia osobnosť.

Uvedomuješ si, aké je to všetko fantastické? Pokús sa neklásť odpor tomuto procesu. Smeruješ na prekrásne miesto. Obdobia zmien našich životov sú tie najbohatšie životné obdobia. Kráčaš k svetlu. Tma sa pominie. Prichádza motýľ.

Dôveruj načasovaniu prírody, aj keď nemusí používať rovnaké hodiny ako ty. Na to nikdy nezabúdaj. Tvoja bolesť sa pominie – vždy sa tak stane.

„K uvedomeniu sa nedá dospieť bez bolesti“ – Carl Jung

Z knihy: Objavte svoj osud s mníchom, ktorý predal svoje ferrari – Robin Sharma

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu