Ste neobyčajne emocionálny človek?

Patríte k ľuďom, ktorý všetko intenzívne emocionálne prežívajú? Tešia sa z úplných maličkostí? Ste veľmi citlivý a zraniteľný?

Zrejme vám veľa krát napadlo, že je to skôr nevýhodou, pretože sa ľahko necháte raniť.  Ale opak je pravdou. Je to DAR.

Tí, ktorí cítia viac než iní, si niekedy myslia, že je to prekliatie. Nie je. Je to skutočne obrovský DAR, pretože si dokážu všímať to, čo iní nie, prežívať radosti, ktoré ostatní nevnímajú, a vidieť veľkoleposť v bežných veciach či situáciách.

Rozplače vás dobro, nezištná pomoc, prítomný moment, kedy prežívate radosť, že ste nažive, vidíte, počujete, cítite, dýchate, vychutnávate si lúče a ticho.

Takíto ľudia sú síce ľahko zraniteľní, lenže práve oni vytvárajú úžasné symfónie, navrhujú jedinečné budovy, pomáhajú druhým s ťažkým životným údelom, sú slnkom pre tých, ktorí to najviac potrebujú.

Takíto ľudia majú obrovský vplyv na svet. Nikdy nezmažú svoje stopy z nádherných malých skutkov láskavosti.

„Len ľudia, ktorí sú schopní silnej lásky, môžu intenzívne trpieť.“ – Tolstoj

„Srdce si musíte lámať dovtedy, kým sa neotvorí.“ – Rumi

STE PRE TENTO SVET DAROM!!!

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu