Svet bez obmedzení – Joe Vitale & Ihaleakala Hew Len

pictureproviderTak ako mnoho iných ľudí, aj ja som sa stretla so situáciami, ktoré ma trápili a v ktorých som sa necítila ani trochu dobre. A čo bolo ešte horšie – cítila som sa na ne krátka. Poznáte ten pocit, keď sú veci – vzťahové, pracovné, životné, zdravotné – nejak priveľmi nad Vaše sily? Aké by bolo jednoducho ten pocit zo seba sňať? Odovzdať ho?

Presne to ma zaujalo na starodávnej technike hó-ponopono, ktorú približujú v knihe Svet bez obmedzení Joe Vitale a Ihaleakala Hew Len. Už dávno podozrievam nás ľudí, že veci a život akosi príliš komplikujeme. Táto kniha to potvrdzuje a dáva až šokujúco jednoduchý návod ako zlepšiť svoje vzťahy, zdravie a zažívať hojnosť.

Niekedy sa však jednoduché návody ťažko aplikujú do praxe. V tomto prípade si pochopenie a uvedenie do praxe vyžaduje veľmi otvorenú myseľ a najmä ochotu začať od seba a prijať zodpovednosť. Za všetko.

Doktor Hew Len vyliečil pomocou hó-ponopono oddelenie recidivistov s psychickými problémami. Oddelenie, kde to ostatní psychológovia a psychiatri už s klasickými postupmi už vzdali. Ako psychológovi, úprimne sa priznávam, mi postupy doktora Hew Lena veľkú logiku nedávajú. Ale ako človek som ochotná tejto neobyčajnej metóde veriť. Pretože jej podstatou je očistenie sa od zhubných myšlienok, škodlivých programov a spomienok a napokon návrat k láske. A energia lásky dokáže aj zázraky, či nie? Nemusíme predsa racionálne chápať úplne všetko.

Ak máte otvorenú myseľ, chuť rásť, odvahu prijímať zodpovednosť a nechytáte alergiu pri slove “božstvo”, určite si knihu prečítajte.

Recenziu napísana: Zuzka Koščová (www.krajsiden.sk)

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu