Znamená to áno alebo nie?

Včera som vám písal, že som sa rozhodol pre osobný coaching od trénerov, ktorých učil Jack Canfield. Môjmu rozhodnutiu predchádzal hodinový telefonát s istým Brattom z USA, ktorý zastáva funkciu programového riaditeľa. Už len rozhovor s ním bol ako terapia. Vďaka nemu som si uvedomil, jednu dôležitú vec, ktorú som už niekoľkokrát počul…

V istom bode nášho rozhovoru sa ma spýtal, či si myslím, že keby som mal vyššie sebavedomie, viac si vážil sám seba a mal sa viac rád, či by mi to pomohlo dosiahnuť to, po čom túžim.

Odpovedal som mu: „Myslím, že áno.“

Jeho okamžitá reakcia na moju odpoveď bola: „Znamená to áno alebo nie? Vieš, vždy, keď mi odpovieš, že si myslíš, že áno, tak sa ťa spýtam, či to znamená áno alebo nie. My učíme ľudí, aby sa rozhodovali áno alebo nie. Nič medzi tým. Všetci úspešní ľudia sa nestali úspešnými preto, lebo si mysleli, že áno alebo mysleli, že nie, či možno. Stali sa úspešnými preto, lebo vedeli, že áno alebo nie. Takže, znamená to áno alebo nie?“

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu