12 najkrajších citátov, ktoré vás budú motivovať v roku 2017

Ak aj vy máte radi citáty, tak ste na správnom mieste, pretože zo všetkých 53 citátov, ktoré nájdete v I Can Academy Motivačnom diári 2017, sme tu pre vás vybrali TOP 12, nad ktorými sa naozaj oplatí zamyslieť. Ktorý z nich sa páči vám?

12. Začnime s tým, za čo môžeme byť vďační, a dostaňme našu myseľ na tú vibráciu. A potom pozorujme to dobro, čo začne prichádzať. Pretože jedna dobrá myšlienka vedie k ďalšej dobrej myšlienke.
– Bob Proctor

Citáty z Motivačného diára 2017

11. Život vám dá akúkoľvek skúsenosť, ktorá je najužitočnejšia pre vývoj vášho vedomia. Ako viete, že to je skúsenosť, ktorú potrebujete? Pretože to je skúsenosť, ktorú máte v danej chvíli.
– Eckhart Tolle

10. Predstavte si seba vo svojej mysli tak, že ste už dosiahli tento cieľ. Viďte seba, ako robíte veci, ktoré budete robiť, keď dosiahnete svoj cieľ.
– Earl Nightingale

9. Nikdy nestvoríte niečo, čo by sa páčilo všetkým.
– Pavel „Hirax“ Baričák

8. Môžeš stokrát počuť dobrú myšlienku, a predsa ju nezačleniť do života, až kým ju skutočne hlboko vo svojom vnútri neprežiješ. Na vlastnej koži. Až potom sa z myšlienky stane pravda, ktorú prijmeš za svoju.
– Robin Sharma

Najkrajšie citáty z I Can Academy Motivačného diára 2017

7. Prekážky vás nemôžu zastaviť. Problémy vás nemôžu zastaviť. A predovšetkým, iní ľudia vás nemôžu zastaviť. Len vy môžete zastaviť sami seba.
– Jeffrey Gitomer

6. Nič úžasné nebolo nikdy dosiahnuté, až kým niekto neuveril, že je v ňom niečo, čo je väčšie ako okolnosti, ktorým čelí.
– Bruce Barton

5. Som vďačný za všetky moje problémy. Po prekonaní každého z nich som sa stal silnejší a schopnejší prekonať tie, ktoré mali ešte prísť. Rástol som vo všetkých svojich problémoch.
– James Cash Penney

4. Ľudia vždy obviňujú okolnosti z toho, že sú také, aké sú. Neverím na okolnosti. Tí, ktorí v skutočnosti niečoho dosiahli, sa snažia nájsť také okolnosti, aké potrebujú. A ak ich nenájdu, vytvoria si ich sami.
– George Bernard Shaw

3. Ak chcete dobre využívať svoj čas, musíte vedieť, čo je najdôležitejšie, a potom tomu venovať všetko, čo vo vás je.
– Lee Iacocca

2. Jednoducho dôverujte, že sa všetko odvíja tak, ako má. Nevzdorujte. Poddajte sa tomu, čo je, nechajte odísť to, čo bolo, a dôverujte v to, čo bude. Za rohom na vás čakajú úžasné veci.
– Sonia Ricotti

1. Ľudia vidia len to, čo sú pripravení vidieť.
– Ralph Waldo Emerson

Ak sa vám páčia tieto citáty, potom budete nadšení z tých, ktoré nájdete každý týždeň v I Can Academy Motivačnom diári 2017.

Ktorý z týchto 12 vybraných citátov sa vám najviac páčil? Napíšte jeho číslo do komentárov alebo pridajte vlastný. 🙂

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Zdieľať

4 KOMENTÁRE

  1. Dobry den, vsechny Vase citaty, ktere mi posilate a ktere jsou v tomto odkazu, jsou krasne a maji hloubku. Vzdy se tesim na dalsi a snazim se vzit si z nej neco do sveho zivota! Pomahaji mi prekonavat vsedni starosti a problemy a naplnuji me radosti.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu