Je to láska?

O láske bolo veľa povedané, diskutované, napísané. Každý vníma lásku inak.

Pravdou je, že láska je v každom z nás.

Väčšina ľudí má potrebu lásky a ak vás niekto potrebuje, ľudia to nazývajú „láska“. Je to však skutočne tak?

Medzi dvoma ľuďmi je láska, ale je to láska každého jedného osobitne, ktorá vychádza z ich vnútra. Pri tom druhom ju však prejavujú, lebo sa cítia pri ňom šťastne.

Existuje veľa spôsobov, ako vyjadriť svoje šťastie, ale iba jediný, ako byť naozaj šťastný. A tým je mať rád. Predsa nemôžete byť šťastní, keď nemáte radi sami seba. Keď nemáte radi sami seba, nemôžete mať radi ani nikoho iného. Nemôžete sa deliť o niečo, čo nemáte. Tak je to aj s láskou. Keby ju v sebe nemáte, o čo by ste sa s druhým podelili?

Ale to, čo niektorí ľudia  nazývajú láskou, keď niekoho potrebujú, to láska nie je. Je to len chtivosť, sebectvo, potreba kontrolovať a nijaká úcta. Skutočne neklamte sami seba, ale toto naozaj nie je láska.

Jediný spôsob ako byť šťastní, je láska, ktorá vychádza z vás. Láska si nekladie nijaké podmienky.

Úplné odovzdanie sa láske k sebe. Neodmietajte sa, neneste už na svojich pleciach pocit viny. Prijmite to, kým ste a prijmite aj ostatných takých, akí sú.

Máte právo milovať, usmievať sa, byť šťastní, deliť sa o svoju lásku, rozdávať lásku, ale nezabudnite lásku aj prijímať.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu