Partnerské vzťahy

Keď s niekým vytvoríte vzťah, vždy vás ten druhý zrkadlí. Hovorí vám o vašej úcte k sebe, opisuje vašu sebahodnotu, nepriamo diagnostikuje vaše chybné programy, vlastnosti, vás. On je vy a vy ste on, hocako ste rozliční. Vaša partnerská polovica k vám neprišla náhodou, ukážkovo násobí vaše dobré vlastnosti a bravúrne osvetľuje vaše temné stránky. Žiaden partner sa nezjavil omylom, veľa z vás bolo v ňom, nenadávajte na neho, špiníte tým aj seba.

Žena reprezentuje muža, muž rozkvitá pri žene. Silný silného si priťahuje, slabý slabého… Navzájom sa liečime, obrusujeme, tvarujeme, otláčame, spoznávame. Za partnerku teda môžete dostať kráľovnú jedine vtedy, ak vy sami budete skutočným kráľom.

V prípade, že si neviete vysvetliť vašu obrovskú rozdielnosť a nič z vyššie opísaného sa váš vzťah nesedelo, môžete si medzi sebou vyrovnávať staré dlhy z minulých životov, aj to je možné.

Je dobré prestať v sebe preklínať opačné pohlavie, uzavrieť mier a opäť vstúpiť na vzťahovú tržnicu, lebo ak budete nonstop myslieť, „na toho, ktorý vám ublížil“, alebo „na tú, ktorá sa určite k vám ešte vráti“, prestávate žiť svoj život, vaša vitalita sa stráca. Rozhodli ste sa nežiť, ale živoriť v ilúzii.

Z knihy: Vzťahy – Pavel „Hirax“ Baričák

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu