10 praktických darčekov na Vianoce 2020

Vianoce nie sú o darčekoch, ale je to čas, kedy celá rodina zasadne za rodinný stôl a venuje jeden druhému to najcennejšie – svoj čas. Našu pozornosť a lásku zvykneme k nim prejaviť aj tým, že im predsa len niečo pekné darujeme.

Rok 2020 bol pre veľa ľudí výnimočne náročný. Priniesol zmeny, na ktoré nebol pripravený asi nik. Aj o tom je však cesta životom. Niekedy nás podporí, inokedy to vyzerá tak, akoby sa nás snažil zraziť na kolená. Je na nás, či si zvolíme cestu obete, alebo sa v strede toho chaosu naučíme tancovať, aby sme aj tak prekvitali. Začať prekvitať môžete s pozitívnym prístupom k životu. Stačí sa nechať len správne inšpirovať.

Nekupujte darčeky, na ktoré zakrátko zabudnú a zapadnú prachom. Venujte im zmysluplné a praktické darčeky.

Pripravili sme pre vás pár tipov na darček:

Motivačná sada: Diár, stolový a nástenný kalendár

Prečo práve toto?

Praktický darček, ktorý vám bude po celý rok pomáhať naladiť sa a myslieť pozitívne a meniť svoje obmedzujúce presvedčenia a nahrádzať ich novými. Keď vás niečo povzbudí a budete veriť vo svoje schopnosti, budete sa cítiť lepšie a to sa ukáže aj na lepších výsledkoch. Čím častejšie sa budete obklopovať a čítať si pozitívne myšlienky, afirmácie, tým viac si budete uvedomovať svoje možnosti a potenciál, ktorý sa vo vás skrýva.

Bežná cena: 33,60 €

Objednaj si motivačnú sadu: Diár, stolový a nástenný kalendár.

Obraz na stenu

Prečo práve toto?

Obklopte sa myšlienkami, ktoré vás inšpirujú a zmeníte tak svoje myslenie. Motivačný obraz s citátom na plátne vám poslúži nielen ako moderná dekorácia do domu, bytu, či kancelárie, ale aj ako neustála pripomienka toho, čo si chcete pamätať a čím sa chcete riadiť. Keď takto zmeníte svoje myslenie, zmenia sa vaše výsledky a zmení sa váš život.

Bežná cena: 30,00 €

Objednaj si obraz na stenu: Pre úžasného syna.

Nálepka na stenu

Prečo práve toto?

Nálepka s krásnou inšpirujúcou myšlienkou vám pomôže vytvoriť si prostredie, ktoré vám  bude neustále pripomínať pravidlá, podľa ktorých chcete žiť šťastný a naplnený život. Zároveň bude moderným doplnkom interiéru.

Bežná cena: 20,00 €

Objednaj si nálepku na stenu: Deň, ktorý vám môže zmeniť.

Moje sny a ciele

Prečo práve toto?

S touto knihou si môžete vytvoriť vlastnú inšpirujúcu knihu svojich snov a cieľov. Prinesie vám radosť a nadšenie do života a zároveň vám bude pripomínať, že aj vaše sny a ciele môžu rásť ak sa budete o ne starať. Vďaka knihe Moje sny a ciele si z písania cieľov môžete spraviť individuálnu, ale aj rodinnú či tímovú aktivitu, ktorá vás zblíži.

Bežná cena: 13,50 €

Objednaj si Moje sny a ciele.

Kniha: Čo urobiť s nápadom?

Prečo práve toto?

Krásna knižka s ručne kreslenými ilustráciami je skutočným umeleckým dielom, ktorá inšpiruje malých aj veľkých, aby verili v seba a svoje nápady.
Tento príbeh je pre každého, bez ohľadu na vek, kto už niekedy dostal nápad, ktorý sa zdal byť príliš veľký, príliš nezvyčajný, príliš zložitý. Je to príbeh, ktorý vás inšpiruje k tomu, aby ste svoj nápad prijali, nechali ho rásť a sledovali, čo sa bude diať. Nápad vám totiž nikam neutečie. Toto je ešte len začiatok cesty.

Bežná cena: 13,60 €

Objednaj si knihu: Čo urobiť s nápadom?

101 dní k sebavedomiu

Prečo práve toto?

Vďaka denníku 101 dní k sebavedomiu môžete postupne meniť svoje obmedzujúce presvedčenia o sebe samom a budovať si nové – sebavedomejšie názory na seba. Preto, ak chcete zmeniť to, ako vidíte samého seba, musíte pracovať nielen na fyzickej úrovni, ale aj na mentálnej a podvedomej úrovni. Vydajte sa na premenu za sebavedomejším JA, na 101- dňovej ceste. Až vtedy, keď zmeníte svoje podvedomé presvedčenia, ktoré vás doteraz ovplyvňovali a brzdili, zažijete skutočnú zmenu v živote.

Denník 101 dní k sebavedomiu = nové sebavedomé JA.

Bežná cena: 11,00 €

Objednaj si 101 dní k sebavedomiu.

Obal na I Can Plánovač + náplň

Prečo práve toto?

S týmto vreckovým koučom a podporovateľom si viete všetko naplánovať a budete presne vidieť, ako postupujete vpred v ústrety svojim snom. A keď dodržíte postup, zapisovania úloh každý mesiac, týždeň a deň, môžete si byť istý, že sa vám už nič nestratí v spleti povinností.
Poslúži vám na zapisovanie úloh, priorít a na poznámky akéhokoľvek druhu. Je ideálny pre tých, ktorý potrebujú viac miesta na zapisovanie.

Bežná cena: 38,00 €

Objednaj si I Can Plánovač + náplň.

Kniha citátov o živote

Prečo práve toto?

V Knihe citátov o živote nájdete myšlienky pre vašu  každodennú inšpiráciu, výstižné tipy na chvíle a situácie, keď potrebujete poradiť, a výroky, ktoré sa oplatí mať na pamäti. Keď budete hľadať odpoveď na nejakú otázku vo svojom živote, je možné, že práve v citáte, ktorý si nájdete, bude ukrytý stratený dielik do vašej skladačky.

Bežná cena: 6,50 €

Objednaj si Knihu citátov o živote.

Motivačné mandaly – maľovanky pre dospelých

Prečo práve toto?

Niečo špeciálne na oddych a inšpiráciu, nielen pre dospelých. Omaľovánka, kde si môžete vyfarbiť 47 mandál, ktoré sú spojené s citátmi o láske, úspechu a šťastí do nádherného, harmonického celku. Pomôžu vám vypnúť zdanlivo nekonečný vír myšlienok a citáty sa vám pritom dostanú hlbšie do podvedomia.

Bežná cena: 9,50 €

Objednaj si Motivačné mandaly.

Diár Srdce ženy + zošit

Prečo práve toto?

Tento diár bol vytvorený pre ženy, ktoré chcú rozvíjať svoju ženskú stránku, aby získali viac harmónie, slobody a rovnováhy vo svojom živote. Je to taký vreckový sprievodca, ktorý vám bude neustále pripomínať váš potenciál, krásu, jemnosť a ženskú silu. Pomôže vám počas celého roka rozvíjať tie najdôležitejšie oblasti života ako je zdravie, vzťahy, sebalásku a sebarealizáciu, prosperitu a financie, prácu, komunitu. Toto nie je obyčajný diár. Navyše s ním získate aj bonusy.

Zošit, v ktorom okrem miesta na písanie nájdete aj krásne farebné strany s citátmi, vám pomôže v tom, aby ste si vo svojej mysli pripomínali obraz toho, čo chcete, bez ohľadu na udalosti vonku, a krok po kroku pôjdete za svojím zámerom.

Bežná cena: 18,80 €

Objednaj si diár Srdce ženy a zošit.

Veríme, že naše tipy vám budú užitočnou inšpiráciou. Vyberajte darčeky s láskou.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokO úspechu a víťazstve
Ďalší článokPartnerské vzťahy