Recenzia knihy: Tajomstvo 7 závojov – Schache Ruediger

obrazok1002487Koľkí z nás prečítali množstvo duchovných a motivačných kníh? Snažili sme sa splniť všetky cvičenia, žiť tak, aby sa naše sny stala skutočnosťou. Žiaľ, bezvýsledne. Niekoľko malých snov či prianí sa splnilo, no ti, po čom naše srdce priahlo najviac vôbec. Ani len náznakom, že sa niečo mení či zmení. Prestali sme veriť, prestali sme dúfať.

7 stratených závojov Vám odkryje najčastejšie chyby a nedostatky, prečo sa nám prianie neplní, prečo je to tak a čo s tým robiť. Či už sú to najčastejšie a najhlbšie zakotvené reči typu: nič nedokážeš, získaný, nemáš na to,… Alebo menej časté a predsa zaužívané porekadlá: bez práce nie sú koláče,…

Kniha od Schache-ho ma síce  prvý dojem veľmi nenadchla, ale keď prešla istá doba a sny sa mi stále nesplnili, rozhodla som sa zakúpiť si ju. Už po prečítaní niekoľko strán som si uvedomila, koľko zlých a nepravdivých slov mám v sebe zakotvených. Po vykonaní pár cvičení som si odrazu uvedomila, akoby mi padol kameň zo srdca. Bola som naozaj nadšená a šťastná, že som niečo pocítila. Slobodu. Oslobodila som sa od slov, ktoré ma vnútorne ubíjali. Teraz sa cítim voľná, plná nádeje a viery. Táto knižka ma očarila natoľko, že som si ju kúpila i v maďarskom jazyku, nie len preto, aby som si ju prečítala ešte raz, ale aj preto, aby som ich mohla požičiavať ľuďom na ktorých mi záleží a viem ,že to potrebujú.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu