Váš život, vaša cesta…

Žijete svoj život podľa vlastných predstáv? Alebo žijete život tak, aby ste sa zapáčili iným ľuďom, aby ste medzi nich zapadli?

Ak žijete tak, aby ste zapadli medzi ostatných a zapáčili sa im, pravdepodobne je to zo strachu, že by vás opustili. Nebojte sa ísť svojou vlastnou cestou. Zmeny v živote sú tie najbohatšie obdobia života.

Ak sa rozhodnete pre zmenu, nasledovať svoje sny a ciele, napriek tomu, že vás možno vaši blízki považujú za čudného, choďte a neohliadajte sa. Aj keď začnete pochybovať. Je to v poriadku. Ak o všetkom pochybujete, znamená to, že už daný stav nepovažujete za nemennú pravdu. Už viac nie ste ovca, ktorá slepo nasleduje stádo. Prebúdzate sa a rastiete. Takto to presne robia aj vodcovia, raz a navždy opustia dav a nájdu si svoju vlastnú cestu.

Viete kto nešiel tam, kde je dav? Máhatmá Gándhí, Matka Tereza, Amelia Earhart, Martin Luther King, Salvador Dalí, Picasso. Vytvorili si svoju vlastnú predstavu a mali odvahu stáť si za ňou.

Nahliadnite do svojho srdca a začnite svetu prejavovať viac lásky. Vtedy ukážete svetu aká ste bohatá ľudská bytosť, získavate svoju autenticitu, stávate sa motýľom a znovu nadobúdate svoju slobodu.

Áno, každá zmena prináša v živote aj bolesť. Ale aj pôrod dieťaťa prináša obrovskú bolesť. No matka i dieťa sa nevzdávajú. Sú silní, vydržia to, lebo vedia, že ich čaká niečo zázračné. Aj vy zažijete zázrak, ak ste ochotní vydržať a nebudete sa báť robiť voľby. Vždy máte na výber. Každý z vás má omnoho viac, ako si uvedomujete. Niektorí si myslia, že svet nás obmedzuje a musíme žiť a konať tak, ako to v súčasnosti robíme. Ale takýto postoj, je postoj obete. Bolesť, ktorú prežívate pri zmene, je vlastne tá pôrodná bolesť vášho nového ja. Prežívate znovuzrodenie a keď príde správny čas, objaví sa nová bytosť. Ak už prechádzate obdobím zmien, plne sa sústreďte na tento proces. Tešte sa z toho a oceňte všetko čo prežívate. Nestrácajte vieru. S odstupom času budete toto obdobie považovať sa rozhodujúce v celom svojom živote.

Smelo vykročte svojou vlastnou cestou!

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokČo urobiť s nápadom?
Ďalší článok7 pravidiel ako prekonať ťažké časy