Cesta k vášmu cieľu je tu…

Myšlienky a vedomosti sú všade prítomné. A tak všetko, čo potrebujete je už tu. Musíte sa na to len naladiť.

Pozrite sa na to takto…

Spôsob, ako zostrojiť lietadlo, tu vždy bol. Spôsob, ako vytvoriť žiarovku tu vždy bol. Všetky tie vynálezy by fungovali aj pred tisíc rokmi, dokonca aj v dobe dinosaurov.

Čo sa však zmenilo, je naše vedomie.

Začali sme premýšľať na úrovni, kde sa nachádzalo riešenie na zostrojenie lietadla, žiarovky, auta… Spôsob, ako ich zostrojiť, tu však vždy bol.

Čo chcete dosiahnuť vo svojom živote?

Nech je to čokoľvek, uvedomte si, že spôsob, ako to dosiahnuť, je už tu. Už existuje. Je ako rádiový signál, ktorý tu je, no rádio budete počuť len vtedy, keď sa na ten signál naladíte.

Rovnako je to aj s vašou cestou k cieľu.

To, čo musíte spraviť, je naladiť svoje vedomie na úroveň, kde sa nachádza riešenie. Rozhodnutie je to, čo vám v tom pomôže.

Urobte rozhodnutie, záväzné rozhodnutie a cesta sa vám ukáže.

PS: Toto je 5. článok zo série článkov o tom, čo som sa naučil od Boba Proctora. Pozrite si ďalšie tu.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu