Život NIE je boj!

Naopak! Najmä pre ženy je prirodzené žiť s ľahkosťou a plynúť s prúdom.

A môže to byť jednoduchšie, ako sa zdá, keď si osvojíte niektoré z týchto návykov ľahkosti a životnej hojnosti…

Problém je však v tom, že väčšina ľudí vidí svet ako stresujúce a neprajné miesto, kde je potrebné si všetko zaslúžiť a vydobyť.

To je mužský princíp a spôsob života, ktorý sa tak dostal do nášho podvedomia, až sme uverili, že takto je to správne, a nič s tým nevieme urobiť – stali sme sa obeťou okolností.

Čo ak vám to však takto nevyhovuje?

Joe Vitale hovorí, že, veci nie sú také, aké sú, ale také, aké ich prijmeme = ako ich interpretujeme a akceptujeme.

A preto sme dali hlavy dokopy (ja Michal Hrehuš zakladateľ I Can Academy, moja manželka Paťka a Stanka Sobolová, zakladateľka spoločnosti Šťastná žena), aby sme pomohli ženám znova objaviť stratenú harmóniu a žiť život s ľahkosťou a slobodne aj napriek negatívnym správam, stresu a tlaku okolia.

Tak vznikol v roku 2017 prvý diár Srdce ženy. Je to nástroj, ktorý vám počas celého roka 2022 pomôže otvoriť sa hojnosti života a žiť s ľahkosťou.

Poďme však späť k tomu ako plynúť s prúdom života aj v tomto období…

Nad všetkým stojí základný princíp osobného rastu:

Vy nie ste vaša myseľ. Ste paňou svojej mysle…

…a preto ju môžete naučiť nové „triky“, ktoré vám pomôžu žiť a zvládať život s väčšou ľahkosťou a eleganciou. TU je 5 overených:

1⃣ Pravidelne sa zameriavajte na to, čo môžete oceniť v rôznych oblastiach života.
2⃣ Očistite sa od toho, čo vás zahlcuje – fyzicky aj mentálne.
3⃣ Opustite rolu obete a preberte zodpovednosť (nie vinu) za to, kde sa práve nachádzate (je to ťažké, no dá vám to silu).
4⃣ Vytýčte si inšpirujúce sny, ktoré chcete dosiahnuť s ľahkosťou (prinesú vám nadšenie).
5⃣ Starajte sa viac o seba a robte veci, ktoré vás dostávajú do prúdu života.

Každý nový návyk sa ľahšie buduje, keď máte podporu a viete, ako na to:

V novom Srdci ženy nájdete 12 praktických princípov (vrátane týchto piatich), ktorým sa budete venovať postupne jeden mesiac za druhým… aby ste mali na to čas a menili svoj život s ľahkosťou.

Zároveň vám každodenné používanie diára pomôže postupne zavádzať rovnováhu do svojho života (aj keby ste ho nepoužívali ako diár, tak táto sekcia vám zmení pohľad na to, čo v živote máte).

A keď sa niekde zaseknete, podporí vás rodinná komunita ďalších žien, ktoré používajú Srdce ženy.

Ak sa chcete vydať spolu s nami na nádhernú cestu za slobodou mysle, ľahkosťou a harmóniou, objednajte si Srdce ženy tu.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu