Zhrnutie roka a vaše TOP 3 ciele na 2022

Niekedy nevidíme svoje úspechy a pokroky alebo ich berieme ako samozrejmosť a neoceňujeme.

Keď sa však ohliadnete späť, často zistíte, že môžete byť na seba právom hrdý.

Poďte si spolu so mnou spraviť zhrnutie roka a zároveň si nastaviť TOP 3 ciele na nový rok. Nebude to vôbec zložité a dám vám na to čas priamo počas toho ako budete pozerať toto video.

Pripravte si papier a pero, pretože ZAČÍNAME TERAZ…

Odporúčanie na záver:

Nestačí si ciele len definovať. Odporúčam vám preto tohto vreckového kouča, ktorý vám pomôže ísť za svojimi TOP cieľmi. To znamená rozmeniť ich na menšie zvládnuteľné pod-ciele, motivovať vás v ťažkých chvíľach a zároveň vás podnieti, aby ste si užívali cestu (boli šťastní tu a teraz) a nelipli na výsledku.

Kliknite sem a objednajte si Motivačný diár 2022.

ČÍTAJTE ĎALEJ: 4 piliere na ceste k vašim snom: Zostavte si svoj plán k úspechu

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Michal Hrehuš
Podporujem ľudí v tom, aby robili to, čo milujú, boli bohatí a šťastní. Som autorom prvých motivačných kalendárov a spoluautor Motivačného diára. Založil som I Can Academy, stránku Myslím pozitívne - oficiálny blog Veselých vecí na Facebooku a Myšlienku dňa.

Zdieľať

1 komentár

  1. Zdravim vas .mate ozaj pekne motivačné prvky. Ktoré určite .pomáhajú a posúvajú …ake chiba mi tam kus duchovnej inšpirácie ..keďže som veriaci . . A určite aj mnohí s nas .. lebo určite bez Božej pomoci a ducha . Nedáme nič.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Predchádzajúci článokŽivot NIE je boj!
Ďalší článokNový rok, nový začiatok?