Vždy mi vadili karisbloky s krúžkami. Nakoniec som našla I Can Plánovač…

Tento článok je trochu nezvyčajný, napísaný v inom štýle, ako sú písané ostatné moje články na tomto blogu, ktoré ste si mohli prečítať.

V čom nezvyčajný?

Je napísaný ako recenzia na náš nový produkt I Can Plánovač. Niektorí tento produkt môžu poznať pod názvom „karisblok“.

Priznám sa, že počas štúdia som síce karisblok mala, ale nevyužívala som ho. A to len z jedného dôvodu. Nevedela som si zvyknúť na krúžky v strede karisbloku, pri písaní mi prekážali. Ale ako sa hovorí, všetko je len o zvyku.

Keď som však uvidela a reálne som si mohla vziať do rúk náš I Can Plánovač, bola som milo prekvapená. Nielen úžasným jedinečným dizajnom, ale aj obsahom v náplni plánovača ma presvedčil, že si ho určite vezmem a začnem používať. Pri tomto úžase na I Can Plánovač som aj zabudla na nepohodlie vnútorných kruhov, ktoré mi tak kedysi prekážalo.

U mňa bol jednoznačným favoritom práve fialový plánovač, pretože milujem mandaly a pastelové farby. No nie je dôležitý len krásny obal, ale čo sa nachádza vo vnútri.

Myšlienky

Na prednej strane náplne plánovača, ale aj v každom dni nájdete skvelé myšlienky, ktoré vás inšpirujú a spríjemnia deň hneď zrána. A keby ste nevedeli, v čom vám môže pomôcť I Can Plánovač, je to stručne napísané v zhrnutí, ktoré nájdete hneď v úvode. V I Can Plánovači nájdete všetko na jednom mieste. Môžete si tu zapisovať naozaj všetko, čo vás napadne – stretnutia, svoje ciele a úlohy, domáce práce a mnoho iného, pretože je tu aj priestor na poznámky. Väčšinou mi stačí jedna strana, no niekedy by som uvítala aj viac papierov na poznámky. Možno do budúcna zvážime aj túto možnosť, keďže ide o nový produkt tak „vychytávame muchy“ – ako sa hovorí.

Ako vám pomôže

Výhodou je, že plánovač môžete kedykoľvek začať používať, pretože dátumy ako v klasickom diári tu nenájdete. Teda žiadne obmedzenia, vy sami si značíte dátumy v konkrétnych dňoch.

A v čom najviac mne pomohol plánovač?

Viem si lepšie zorganizovať svoje aktivity. Najskôr si poznačím dôležité termíny na celý mesiac, aby som mala prehľad, čo ma v daný mesiac čaká. Potom jednotlivo každý týždeň si napíšem nielen svoje úlohy, aktivity, ale aj svoje ciele na ktoré sa chcem zamerať.

Mesačný prehľad

Aby ste sa výborne zorientovali kde nájdete svoj mesačný prehľad, týždenné ciele či denné úlohy, ku každému je farebná záložka.

Denné úlohy si značím od tých najdôležitejších až po tie menej dôležité. Skôr ako začnem nový deň, pozriem sa na svoje úlohy a ku každej si poznačím, ktoré sú pre mňa prioritné, najdôležitejšie. V prvom rade sa sústredím na tie, a keď to časovo stíham, splním aj tie ostatné úlohy.

Denné úlohy s citátom

Tak napríklad na tento týždeň som si poznačila ciele v rôznych oblastiach. Jednou oblasťou je pre mňa „zdravie“, kde som si napísala, že pôjdem minimálne 1x do týždňa na dlhšiu prechádzku do prírody a večer budem papať len zeleninku. V oblasti „rodina“ – každý deň minimálne jednu hodinku stráviť so svojou rodinou hrou alebo rozprávaním. V oblasti „práca“ – dokončím úpravu jesenných fotografií, napíšem článok o I Can Plánovači :-). Už dnes vám môžem napísať, a to ešte nie je koniec týždňa, že svoje týždenné ciele mám takmer všetky splnené. Cez víkend ma čaká už len prechádzka v prírode.

Týždenné ciele

K I Can Plánovaču som si vytvorila osobitný vzťah, cítim väčšiu zodpovednosť k úlohám, ktoré si zapisujem. Kým som plánovač nepoužívala, svoje úlohy som si povedala len v mysli a tak sa stávalo, že som veľa vecí neurobila. Odkedy si však svoje úlohy a aktivity starostlivo naplánujem a zapisujem do plánovača, prikladám k tomu veľkú dôležitosť a je to pre mňa záväzok. Keďže si po splnení úlohy, úlohu odškrtnem „kvačkou“ teší ma, že som svoj deň prežila plnohodnotne, bez stresu, na nič dôležité som nezabudla a hlavne bez časovej tiesne.

Ak chcete každé ráno začínať niečím pozitívnym, prečítajte si a zamyslite sa každý deň nad citátom, ako ho môžete aplikovať. A skôr ako sa pustíte do svojich úloh, ktoré si starostlivo naplánujete v I Can Plánovači, urobte si poriadok v mysli a všetko čo vás napadne (sny, ciele, úlohy, poznámky k práci) si zapíšte do I Can Plánovača. Práve tu si môžete zapisovať všetko, nielen z oblasti práce, ale aj z osobného života a tak budete vidieť, ako v živote postupujete.

Motivácia
na každý deň

Pridaj sa k viac ako 18 000 nadšeným odberateľom, ktorí dostávajú každé ráno na svoj email jeden inšpirujúci obrázkový citát.

Pozrite si

spot_img

Autor

Mon Laciková
Energická žena s pozitívne naladeným životným entuziazmom a dobrodružnou dušou. Rada sa na svet pozerám cez objektív a zachytávam krásne, nezabudnuteľné momenty života.

Zdieľať

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu